-->

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δημήτρης Β. Καρέλης στη ζωγραφική

Ο Δημήτρης Β. Καρέλης αρχίζει να εκφράζει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες από πολύ μικρή ηλικία και στη ζωγραφική είναι αυτοδίδακτος, καθώς σπούδασε την τέχνη ενσκήπτοντας με ευαισθησία σε διάφορες φόρμες, τεχνοτροπίες και θεματικές, μελετώντας τους μεγάλους ζωγράφους από τους κλασσικούς έως τους σύγχρονους, εξασκούμενος σε όλα τα καλλιτεχνικά ρεύματα.

 Αγαπημένα του θέματα, νεκρή φύση, φυτά, προσωπογραφία, αγιογραφία. Πειραματίζεται με διάφορα υλικά και τεχνικές. Αγαπάει ιδιαίτερα τα παλιά αντικείμενα, την πέτρα και το ξύλο, η ζωγραφική τον ηρεμεί και τον ταξιδεύει. 

Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις.





Άλλιο το κρόμμυο (Allium cepa) το έργο του Δημήτρη Καρέλη με το οποίο συμμετείχε στην Έκθεση «Ιπποκρατική Ιατρική δια Μέσου των Αιώνων», στο Μ.Γ.Φ.Ι. - Κέντρο Γαία στην Κηφισιά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Συνδιοργάνωση: Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, ΜΚΑΕ «Ιπποκράτης 2.500 χρόνια»

Allium cepa, Δημήτρης Καρέλης: Ακρυλικό σε μουσαμά, που εκφράζει ένα προσωπικό ζωγραφικό «ιδίωμα».

Αγιογραφία σε πέτρα: Άγιος Βασίλειος ο Μέγας, ακρυλικό σε βότσαλο Νεαπόλεως Λακωνίας.

Ονομάζομαι Δημήτρης Καρέλης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ. Γεννήθηκα στη Λαμία και ζω στη Καλλιθέα, είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο. Εργάζομαι ως υπάλληλος στον όμιλο Δ.Ε.Η. Α.Ε. από το 1993 και υπηρετώ στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Contact With Me

Contact Us
DIMITRIS KARELIS
+306947185990
Athens, Greece