-->

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Καιρός για νέα πρόσωπα στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση
Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων δύο ετών δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Άλλωστε ήταν και είναι ένα βασικό κομμάτι της πολιτικής ζωής του τόπου, με μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απελπιστική κατάσταση  στην οποία βρίσκεται σήμερα η οικονομία της χώρας.
Μεγάλη ευθύνη φέρει γι αυτό το πολιτικό προσωπικό της τοπικής αυτοδιοίκησης που δεν αυτοανανεώθηκε επαρκώς αλλά και όλοι εμείς ως δημότες  και ως πολίτες γιατί δεν το επιβάλλαμε με τις επιλογές μας.
Κάποιοι από μας τους παλαιότερους «Αυτοδιοικητικούς» είχαμε την ευθύνη και το πολιτικό θάρρος να αφήσουμε χώρο ώστε να δοκιμαστούν νέα πρόσωπα και πολιτικές, όχι πάντα με επιτυχία είναι η αλήθεια…
Έφτασε όμως οι ώρα και με το βλέμμα στο μέλλον, να δούμε με καλό μάτι όλους όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παρά την δύσκολη συγκυρία   της εποχής.
Μαθαίνοντας λοιπόν πως νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι, συντοπίτες μας από τη Φθιώτιδα,  ενδιαφέρονται να θέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των πολιτών και μάλιστα δίνοντας τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής, δεν μπορεί παρά να αισιοδοξούμε πως κάτι μπορεί να αλλάξει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με χαρά λοιπόν μαθαίνουμε για το ενδιαφέρον νέου συντοπίτη μας, από την ευρύτερη Φθιώτιδα, που δηλώνει πως θα ήθελε να υπηρετήσει χωρίς όρους και προϋποθέσεις την αυτοδιοίκηση, στο επίπεδο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη δημόσια τοποθέτησή του, πιστεύοντας πως είναι η ώρα νέων ανθρώπων, με όραμα και αγάπη για τον τόπο μας.
Αν και θεωρητικά είναι λίγο νωρίς για εκλογολογία, όπως λέμε όσοι ασχολούμαστε με την πολιτική, οι προεκλογική περίοδος αρχίζει την επομένη των εκλογών. Οψόμεθα!

Δημήτρης Β. Καρέλης


Ονομάζομαι Δημήτρης Καρέλης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ. Γεννήθηκα στη Λαμία και ζω στη Καλλιθέα, είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο. Εργάζομαι ως υπάλληλος στον όμιλο Δ.Ε.Η. Α.Ε. από το 1993 και υπηρετώ στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Contact With Me

Contact Us
DIMITRIS KARELIS
+306947185990
Athens, Greece