-->

Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Πολιτιστικός Αύγουστος στο Δήμο Ξυνιάδος
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΝΙΑΔΟΣ
Ανεπανάληπτη επιτυχία και συμμετοχή είχαν φέτος οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΞΥΝΙΑΔΟΣ» στην έδρα του Δήμου μας Ομβριακή!!!
Το βράδυ της Παρασκευής 1 Αυγούστου 2008, η ομάδα του «Θεάτρου ΟΨΕΙΣ» του Παύλου Βησσαρίου από την Καρδίτσα, έδωσε με εξαίρετη και άψογη εκτέλεση την παράσταση «Ο Φιάκας», μια κωμωδία εποχής που διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη στο τέλος του 19ου αιώνα, έργο του Δ. Μισιρτζή, με πάνω από πεντακόσιους θεατές!!!!
Σκηνοθεσία: Παύλος Βησσαρίου. Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Παύλος Βησσαρίου, Βασίλης Καρμίρης, Νάνσυ Καρρά, Κατερίνα Τασιοπούλου, Δήμος Χαρούλης.
Η κύρια εκδήλωση έγινε το Σάββατο 2 Αυγούστου 2008 και από ώρα 22.00 με ολονύχτιο «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ» με τους Λούλα Παππά, Βασίλη Αγραφιώτη, Χρήστο Κατσιαμάκη στο κλαρίνο και άλλους καλλιτέχνες με πάνω από χίλια εξακόσια άτομα να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας! Παραδοσιακούς χορούς χόρεψαν με εξαιρετικό κέφι και μπρίο το εικοσαμελές χορευτικό συγκρότημα «του Πολιτιστικού συλλόγου Καλυβίων Λαμίας» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυρράχης του Δήμου μας, με παραδοσιακές φορεσιές.
Παράλληλα βραβεύτηκε για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο πρώην Προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου Μίλτος Παπαποστόλου.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας της Φθιώτιδας Χρήστος Σταικούρας και Νίκος Σταυρογιάννης, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κος Νίκος Τσιώνης, ο Δήμαρχός μας κος Κοντονάσιος Γιώργος, οι Αντιδήμαρχοι κοι Μόσχος Γιώργος και Κονιάκος Ηλίας, ο Κουστούκης Ανδρέας, Αποστολόπουλος Γρηγόρης, Χαντζηαργύρης Γιώργος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλιώτιδας κος Παληογεώργος Δημήτρης, Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων και ο πρώην Δήμαρχός μας Κος Γιώργος Τσιαγκλάνης.
Σειρά έχει η επόμενη εκδήλωση του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΝΙΑΔΟΣ, θα είναι ο αγώνας δρόμου με την επωνυμία «1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΘΥΣΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΞΥΝΙΑΔΟΣ 2008» με αγώνα δρόμου 16 km, αγώνα βάδην 4km, και παιδικό αγώνα μήκους 500m που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008, στην διαδρομή από Άγιο Στέφανο, Κορομηλιά, Ξυνιάδα, Ομβριακή και παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας!
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αλλά και την επιτυχία των εκδηλώσεων για δεύτερη συνεχή χρονιά!!!



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΚΑΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονομάζομαι Δημήτρης Καρέλης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ. Γεννήθηκα στη Λαμία και ζω στη Καλλιθέα, είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο. Εργάζομαι ως υπάλληλος στον όμιλο Δ.Ε.Η. Α.Ε. από το 1993 και υπηρετώ στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Contact With Me

Contact Us
DIMITRIS KARELIS
+306947185990
Athens, Greece