-->

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

«24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Τετάρτη 26-9-2012»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 24-9-2012

«24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Τετάρτη 26-9-2012»

    Η εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται, με τους Τροϊκανούς να ζητούν κάθε μέρα την λήψη όλο και πιο επώδυνων μέτρων και τους κυβερνώντες να έχουν παραδοθεί αμαχητί στις ορέξεις τους.
    Ξέχασαν τις επαναδιαπραγματεύσεις και τις κόκκινες γραμμές και πλέον ετοιμάζονται να λάβουν τα χειρότερα και επαχθέστερα μέτρα κατά των εργαζομένων, μισθωτών και συνταξιούχων, από την αρχή του μνημονίου. Περικοπές χωρίς τέλος, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και στοιχειωδών κοινωνικών παροχών, διάλυση της υγείας και της παιδείας. Παραπληροφορούν συνεχώς την Ελληνική κοινωνία, στρέφοντας την μια ομάδα ενάντια στην άλλη, δημιουργώντας έτσι ένα εκρηκτικό κλίμα που απειλεί τη συνοχή της, και το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα προσωπικά τους συμφέροντα. 
   Ούτε κουβέντα, βέβαια, για τη φοροδιαφυγή, τα λεφτά  που κάποιοι έκαναν κάνοντας μπίζνες με την πολιτική και το δημόσιο, αλλά και για τις ευθύνες όλων όσων μεθοδευμένα μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση.  
Αντίθετα ετοιμάζουν το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την οριστική φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού. Ο  λαός όμως δεν αντέχει άλλα βάρβαρα, σκληρά, αντιλαϊκά, άδικα μέτρα, περικοπές και φόρους. Η συνταγή τους απέτυχε οριστικά και πλέον κανένα μέτρο απ’ αυτά που παίρνουν δεν είναι ικανό να αποτρέψει την Ελληνική οικονομία από τον κατήφορο στον  οποίο την οδηγούν.
   Ήρθε η ώρα ο Ελληνικός λαός, οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες και οι νέοι να δώσουν τη δική τους μάχη για να γίνει παρελθόν το μνημόνιο και τα αντιλαϊκά τους μέτρα.

Δίνουμε τον αγώνα μας και ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ
αναζητώντας την ελπίδα που μας έκλεψαν.
Αντιστεκόμαστε σε ότι μας  βυθίζει όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι
της ύφεσης και της απελπισίας.
Αγωνιζόμαστε έχοντας στο μυαλό μας τους χιλιάδες συνανθρώπους μας
που δεν άντεξαν την ασφυκτική πίεση των ημερών
 και επέλεξαν το δρόμο που θεώρησαν ως λύτρωση.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Για δουλειά, παιδεία, υγεία, περίθαλψη, σύνταξη, αξιοπρέπεια

Σας καλούμε όλους στην «24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Τετάρτη 26-9-2012»
και τη συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως, ώρα 11:00 π.μ.
Προσυγκέντρωση 10:00 π.μ. στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

                                                                                       
                                                                                        Το Γραφείο Τύπου
Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών

Ονομάζομαι Δημήτρης Καρέλης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ. Γεννήθηκα στη Λαμία και ζω στη Καλλιθέα, είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο. Εργάζομαι ως υπάλληλος στον όμιλο Δ.Ε.Η. Α.Ε. από το 1993 και υπηρετώ στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Contact With Me

Contact Us
DIMITRIS KARELIS
+306947185990
Athens, Greece