-->

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η κυβέρνηση του μνημονίου και των κρυφών συμφωνιών προχωρά το καταστροφικό της έργο
Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών ΔΕΗ
Συναδέλφισσες -συνάδελφοι
Την ώρα που η κυβέρνηση του μνημονίου και των κρυφών συμφωνιών προχωρά το καταστροφικό της έργο απέναντι στους εργαζόμενους της χώρας, σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, η ανεργία τείνει να φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη δημιουργώντας στρατιές ανέργων συμπολιτών μας.
Καταστήματα και επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη. Οι νέοι ασφυκτιούν σ’ αυτό το δυσοίωνο περιβάλλον και ψάχνουν διέξοδο ακόμα και σε νέες μορφές μετανάστευσης.
Οι συνταξιούχοι της χώρας φτάνουν στα όρια της επιβίωσης, της φτώχιας και της εξαθλίωσης.
Και μέσα σ’ όλα αυτά τα ντόπια και ξένα μεγαλοσυμφέροντα απαιτούν το μέγιστο κομμάτι της πίτας για τις υπηρεσίες που αφειδώς προσφέρουν στους εκάστοτε κυβερνώντες. Ζητούν να βάλουν -περισσότερο- χέρι στη ΔΕΗ, τη μεγαλύτερη Επιχείρηση της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών, μέσα από λιγνιτικές μονάδες, τα νερά και τις άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Το Συνδικαλιστικό Κίνημα, που τόσα έδωσε με τους αγνούς αγώνες του, βάλλεται σήμερα από παντού, για να κάμψει το φρόνημα του εργαζόμενου.

Συναδέλφισσες -συνάδελφοι

Η κυβέρνηση, η Τρόικα και οι δυνάμεις κατοχής, με τους παντός είδους υπαλλήλους των «ευεργετών δανειστών» μας, που κυκλοφορούν ελεύθερα και χλευάζουν τους Έλληνες, προχωρούν κάθε μέρα σε επαχθέστερα και δυσβάστακτα μέτρα για όλη την Ελληνική κοινωνία.

Όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν αμέσως!

Καλούμε λοιπόν όλους τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και στη συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως στις 11 π.μ.

Προσυγκέντρωση στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Στουρνάρη 73-75

Γραφείο Τύπου ΠΣΚΕ-ΔΕΗ

Ονομάζομαι Δημήτρης Καρέλης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ. Γεννήθηκα στη Λαμία και ζω στη Καλλιθέα, είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο. Εργάζομαι ως υπάλληλος στον όμιλο Δ.Ε.Η. Α.Ε. από το 1993 και υπηρετώ στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Contact With Me

Contact Us
DIMITRIS KARELIS
+306947185990
Athens, Greece