-->

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

"ΠΡΟΘΕΣΗ", το περιοδικό του Συλλόγου Καταμετρητών ΔΕΗ!

Ο Σύλλογος Καταμετρητών ΔΕΗ, υλοποιώντας μια ιδέα του τότε Γενικού Γραμματέα και σημερινού Προέδρου Νίκου Χριστοδούλου, έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια μια όμορφη ενημερωτική προσπάθεια, η οποία αγκαλιάστηκε αμέσως από όλους τους Συναδέλφους μας, μέλη ή μη. 
Η έκδοση του περιοδικού του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη για το ύφος, το ήθος και την ποιότητά του.


Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε μέσα από τη δημιουργική μας ομάδα, υπό το Νίκο Χριστοδούλου, αλλά και την ουσιαστική συνδρομή του τότε αναπληρωτή Γραμματέα και σημερινού Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Καρέλη, που έχει την τεχνική ευθύνη, αρθρογραφεί και είναι επικεφαλής της Εκδοτικής Επιτροπής.

Το περιοδικό μας που έχει την συμβολική ονομασία "πρόΘΕΣΗ", φιλοδοξεί να γίνει ο πυρήνας της ενημέρωσης των συναδέλφων και όχι μόνο καθώς στις σελίδες του έχει ποικίλο περιεχόμενο και όχι μόνο συνδικαλιστικά και θέματα ΔΕΗ!

Σύντομα αναμένεται η καινούρια έκδοση, η οποία μάλιστα έχει καθυστερήσει λόγω οικονομικής συγκυρίας... 

Ονομάζομαι Δημήτρης Καρέλης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ. Γεννήθηκα στη Λαμία και ζω στη Καλλιθέα, είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο. Εργάζομαι ως υπάλληλος στον όμιλο Δ.Ε.Η. Α.Ε. από το 1993 και υπηρετώ στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Contact With Me

Contact Us
DIMITRIS KARELIS
+306947185990
Athens, Greece