-->

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καταμετρητών
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καταμετρητών, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, στην Αθήνα.
Συγκινητική υπήρξε και η παρουσία συνταξιούχων συναδέλφων, παλαιών μελών του Συλλόγου μας και συναδέλφων απ' όλη την Ελλάδα.
Την Συνέλευσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου μας Κώστας Κατσαρός, και εκπρόσωποι Σωματείων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ (θα ακολουθήσει ειδικό αφιέρωμα).
Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα πρωτότυπο δεκάλεπτο video με αναφορά στη ΔΕΗ και ειδικότερα στην εργασία της Καταμέτρησης και ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδούλου, ανέλυσε τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προεδρείου για το 2010 και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Καρέλης το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου για τη χρονιά που μόλις άρχισε.
Θα ακολουθήσει γραπτή ανακοίνωση και θα αναρτηθούν στην παρούσα ιστοσελίδα του Συλλόγου τα "Πεπραγμένα του 2010" και το "Πρόγραμμα δράσης του 2011", ανάλυση των σχετικών προτάσεων αλλά και φωτογραφικό υλικό.

http://katametrites.blogspot.com/

Ονομάζομαι Δημήτρης Καρέλης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ. Γεννήθηκα στη Λαμία και ζω στη Καλλιθέα, είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο. Εργάζομαι ως υπάλληλος στον όμιλο Δ.Ε.Η. Α.Ε. από το 1993 και υπηρετώ στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Contact With Me

Contact Us
DIMITRIS KARELIS
+306947185990
Athens, Greece